van tournedos met gember, wakame en Kewpie wasabimayonaise.
geroosterd briochebrood, bieslook, en ansjovismayonaise
met vergine olijfolie en roomboter.
met rode biet, radijs,pistache, kruidenolie en atsina
met verschillende garnituren, per paar. 1e paar Shiso gin en zeekraal / 2e paar Thaise olie / 3e paar vinaigrette en quinoa.
met mangosalsa, pickled groenten en zeekraal.
dun gesneden coquille mat ponzu, appel, en five-spicemayo.
met mousseline, zeekraal,seizoensgroenten en beurre blanc.
met zonnebloem risotto, venkel, citrus, gegrilde groenten en Parmezaanse kaas
linguine pasta met gamba's in saus van geroosterde paprika, ricotta, bisque, 'Nduja e bosui.
met venkel, citrus en gegrilde groenten.
met naan, krokante ui en pickled rode kool.
met knolselderij, seizoensgroenten, gerookte amandelen en knoflookjus.
met seizoensgroenten en rodewijnjus.
met foie de canard, seizoensgroenten en rode wijnjus.
rode wijnjus, chimichurri boter, seizoensgroenten en uienringen. 25,00 per 250 gram ( Côte du boeuf kan alleen op bestelling minimaal 3 uur van te voren)
klassieke optie met extra reuze gamba's. 12.50 per stuk (Côte du boeuf kan alleen op bestelling minimaal 3 uur van te voren)
klein portie 2.5, groot portie 5.5
met rauwkost en geroosterde pittenmix.
vanaf
broodje runderburger met frites, saus en groentjes
met tomaat en kaas
met appelmoes, frites en groentjes.
met gekarameliseerde walnoten
met vanille-ijs en slagroom
met vanille-ijs
met frambozen en pistache.
vanaf 2 pers. 10.5 pp
met pure chocolade
roomcreme, Irish whiskey, espresso.
mat alcoholvrije Amaretto en slagroom
met een shotje Terschellinger honingrum, Café noir truffel en slagroom.
met espresso, Kahlua en wodka.
met fruitige chutney